Slægtshistorie

På denne side finder du diverse nyttige links for dem der vil skrive slægtshistorie, som DS-Næstved har samlet gemmen tiden.
Enkelte link kan dog være “døde”, men bliver opdateret løbende, som vi finder de korrekte links.


Få hjælp til jeres erindringer

Kommunikationsbureauet Get Ajour skriver vi folks erindringer. Vi interviewer og foreviger livets gode historier i en erindring, der er læsevenlig, tilgængelig og sober.

Byg en slægtsbog

Vejledning til hvordan du opbygger en slægtsbog til print eller i pdf-format. Flere skabeloner.

Slægtsbog 

Ole’s foredrag om at skrive slægtsbog

Book on Demands. Få trykt din slægtsbog billigt. 

Leder du efter en egnet og økonomisk måde at udgive din bog på? Uanset om du selv ønsker at udforme dit værk online, eller om du har brug for vores professionelle assistance, giver BoD dig mulighed for at udforme bogprojektet præcis som du har lyst til. Vi giver også gerne tips i forbindelse med mere specielle aspekter af bogudgivelsen, fx i forbindelse med udformning af omslaget eller upload af bogfilerne.

Daells Varehus kataloger. En kulturhistorisk perle. 

Det kongelige Bibliotek har indscannet samtlige kataloger fra Daells Varehus. 1911-1998

Partiplakater. De politiske partiers plakater.

Følg de politiske partier gennem deres valgplakater. Indscannet af Det kongelige Bibliotek.

Danmarks historien.dk

Danmarkshistorien.dk er en hjemmeside, der er udarbejdet af historikere, arkæologer og andre forskere fra Aarhus Universitet. Siden blev lanceret den 14. maj 2009 og udbygges løbende med mere indhold og nye features. Formålet med hjemmesiden er at give offentligheden og undervisningssektoren mulighed for at få kvalificeret og tilgængelig viden om Danmarks historie fra oldtiden til i dag.